De ce recomandam pastrarea amintirilor in albume foto?

Uitandu-ne la copii nostri ne dam seama cat de repede zboara timpul. Au crescut si s-au schimbat atat de mult intr-un timp atat de scurt.

Ne-am dat seama ca nu vrem sa pierdem niciun detaliu din transformarea lor si ii fotografiem de cate ori avem ocazia, si uneori de dam seama ca nu este pe cat de des am fi vrut noi.

Probabil asa s-au simtit si parinti nostri si asa cum mie imi face mare placere sa rasfoiesc albumele din copilaria mea, vreau sa le ofer acest sentiment si copiilor nostri.  Desi in ziua de astazi sunt foarte multe variante de a-ti pastra fotografiile, mai ales ca suntem in era digitala, nu cred ca sentimentul rasfoirii unui album foto poate fi inocuit de altceva

Ma gandesc cat e frumos va fi cand copii mei vor rasfoii albumele imprena cu copii lor, si isi vor aminti de copilarie si de clipele petrecute impreuna cu noi.

De ce recomandam pastrarea amintirilor in albume foto?

- Siguranta

Albumele foto sunt una din cele mai sigure solutii de a pastra amintirile.Pe calculator se pot pierde intr-o clipa de neatentie sau din cauza unei defectiuni la hard disk;  Cea mai buna asigurare este sa creati o copie fizica a fotografiilor pe langa cea digitala.Albumele de calitate pot dura insa ani intregi si se pot pastra de-a lungul mai multor generatii.

- Actualitate

Ne place tehnologia foarte mult, ne-a usurat viata foarte mult si putem fi conectati in permanenta la tot ce se intampla in jurul nostru. Nu mai vorbesc de facilitatea in a comunica intre noi si sa gasi orice informatie ai avea nevoie. Insa este in permanenta schimbare. Inainte aveam HI5 , acum avem Facebook,Instagram, Twitter…In viitor cine stie ce mai urmeaza?Albumele nu se demodeaza niciodata. Acum cativa ani aveam floppydisk, acum avem CD/ DVD, desi unele computere noi deja nu mai au nici macar unitate pt disc, urmeaza stick-urile in schimb albumele au ramas mereu aceesi forma si nu exista niciodata riscul sa nu puteti vedea fotografiile pentru ca nu aveti aparatura de ultima generatie. Cati dintre noi nu am rasfoit o data albumele de fotografii ale bunicilor ?

- Prezentabiitate

Cea mai buna metoda de a va prezenta fotografiile apropriatilor, familiei sau prietenilor. Cui nu-i place sa rasfoiasca un abum cu fotografii? Mai ales copii, care adora sa se vada in fotografii. Imaginati-va peste ani ce sentiment frumos este sa rasfoiesti alaturi de nepoti, albumul cu fotografiile din copilaria parintilor; Ce mod mai frumos de a prezenta fotografiile dragi tie unor priteni sau chiar familiei, decat aranjate frumos intr-un album foto.

- Calitatea imaginii

Doar monitoarele/ecranele profesionale si calibrate adecvat afiseaza culorile corect si la o rezolutie de inalta calitate. Printarea acestora intr-un album este cea mai buna solutie pentru a avea fotografiile la calitate si rezolutie optime;

- Utilitate

Pastrarea amintirilor intr-un singur loc. Ori de cate ori va simtiti nostalgici si vreti sa revedeti imagini din anumite momente ale vietii sau de la evenimente puteti rasfoi albumul pentru a intregi experienta transportarii in timp; Poate fi luat in vizite astfel incat si prietenii sau rudele mai indepartate sa poata vedea fotografiile voastre preferate

  • Subiect de conversatie:
  • Tuturor ne place sa povestim despre evenimente importante din viata noastra asa ca rasfoirea unui album foto face mai usor impartasirea si amintirea detaliilor.
  • Cadoul perfect;
Albumul foto daruit ca si cadou nu poate da gres niciodata. Fie ca il oferiti unui prieten sau chiar cuiva din familie, va fi apreciat. La urma urmei toata lumea are amintiri speciale, nu? ziua nuntii, prima zi de nastere, ultimele luni de maternitate, absolvirea scolii, serbarile scolare, majoratul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top