Buna, drag parinte,

Noi suntem Nicoleta si Bogdan, la randul nostru parinti. Suntem pasionati de fotografie si ne este drag sa lucram cu cei mici, astfel ca activitatea noastra a devenit dedicata lor. Vazandu-i cat de repede cresc sub ochii nostri facem tot posibilul sa imortalizam momente pretioase din existenta lor prin fotografii care ne vor ajuta de-a lungul anilor sa retraim emotiile copilariei lor.

Cu siguranta insa, trebuie sa afli ca nu doar dragostea pentru domeniul foto si faptul ca suntem parinti ne recomanda. Cel mai important e faptul ca ne place sa invatam si ne dam tot interesul sa ne perfectionam.
Participam cat de des putem la cursuri online de mentoring cu fotografi internationali, iar offline suntem invatacei studiosi. Am participat cu drag la workshop-uri realizate de fotografi cu expertiza in fotografia de nou nascut (Olga Vucsan, Camelia Burduja, Andreea Velican, Nicoleta Raftu fiind urmatoarea pe lista). De asemenea, suntem membri ai asociatiei Newborn Photographers (http://www.newbornphotographers.com/).

Ca rezultat al tuturor acestor eforturi, o parte din fotografiile noastre au fost distinse la concursuri internationale – AFNS Awards si Baby Photo Awards.

Si daca inca nu esti convins de ceea ce vezi la noi pe site, de pasiunea cu care facem fotografii si interesul pe care ni-l dam pentru a deveni tot mai buni, afla ca fotografiile bebelusului tau pot beneficia de fundaluri digitale unice. Cum asa? Fiind interesati de fotografia tip composite (fotografii compuse digital), realizam singuri fundalurile pentru a nu oferi produse repetitive parintilor care doresc sa colaboreze cu noi. Asadar, avem tehnologie si nu ne e teama sa o folosim in scopuri creative!

Ti-ar placea sa fotografiem si minunea ta?
Scrie-ne (contact@littlesunshine.ro) sau suna-ne (0724358814) si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Scroll to top