5 motive sa spui DA unei sedinte foto maternity

De ce recomandam gravidutelor sa faca o sedinta foto de maternitate? Sarcina este una din cele mai minunate perioade din viata unei femei. Noua luni in care doua inimi bat intr-un singur corp si o multime de planuri se construiesc in gandurile viitoarei mame. Iar daca sentimentele si emotiile sunt mai dificil de redat, frumusetea se poate surprinde in fotografii remarcabile, realizate de profesionisti. Daca ti-a incoltit in minte ideea unui maternity photoshoot, noi iti dam cinci motive importante pentru care e bine “sa te tii” de ea.

  • In timpul sedintei foto tu vei fi in prim plan!

Totul pentru ca noi, profesionistii obisnuiti cu astfel de proiecte, avem contact cu mame si cu copii.  Stim ce deosebita este experienta maternitatii, dar si ce dificila poate fi uneori o sarcina. Scopul celor cateva ore petrecute impreuna cu fotograful nu este doar obtinerea unor fotografii demne de o revista cu orice pret. Este chiat o oportunitate de relaxare pentru tine. Nu vei fi nevoita sa adopti posturi inconfortabile. Nu vei fi stresata cu pozitii pe care nu le doresti si care te obosesc. Ideea e sa ai o experienta de neuitat din primul si pana in ultimul moment.

  • Arati superb cu burtica.

Da, modelele de pe catwalk sunt exact opusul a ceea ce esti tu cu scurt timp inainte sa nasti.  Ele sunt slabe tot timpul, pe cand tu de bucuri de burtica ta si de sentimentul extraordinar de a-ti simti copilul miscandu-se in ea o durata extrem de scurta de timp. Noua luni probabil par extrem de lungi atunci cand suferi de greturi matinale, insa in momentul in care incepi sa pozezi mandra de ceea ce creezi iti vei da seama ca timpul a trecut nemilos de repede.

  • Un fotograf profesionist va realiza ceva wow.

Stim ca poti fi fotografiata oricand de partenerul tau si surprinsa in momente neregizate si ipostaze naturale. Sansele insa ca el sa te poata poza la un nivel profesionist sunt mici. In plus, mai mult ca sigur doresti sa iti inramezi si sa pastrezi intr-un album special niste fotografii care sa te surprinda in toata splendoarea ta de femeie insarcinata si fericita.  Selfie-urile si fotografiile facute de un sot poate nu chiar priceput probabil nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

  • Si pentru ca tot vorbeam de partener, o sedinta foto tip maternity e o ocazie superba de a va fotografia impreuna.

Voi doi, ca viitori parinti. E o ipostaza fantastica, plina de senzatii pure datorita unei legaturi indestructibile care exista acum intre voi.  In curand veti “imparti” aceeasi fiinta umana, mica si inocenta, total dependenta de voi. Si mai mult ca sigur, sentimentele si nerabdarea vi se citesc in priviri.

  • Ii vei oferi copilului tau (si, pe cine pacalim - si tie!) o comoara extraordinara.

Deseori, ca parinti, uitam sa ii spunem copilului nostru ca a fost dorit si asteptat cu ardoare. Insa gesturile vorbesc de multe ori in locul nostru. Asa ca un album foto cu fotografii din perioada in care el inca era in burtica s-ar putea sa ii sopteasca exact ce are nevoie sa stie in momentele in care se intreaba cum a aparut el pe lume. Un album foto care contine fotografii din sedinta foto de maternitate, poate ecografiile din timpul sarcinii si cateva ganduri care sa redea trairile si sentimentele tale de viitoare mama are o valoare inestimabila pentru familia voastra.

Daca te decizi sa faci aceasta sedinta foto, trebuie sa stii ca singura ta grija e cea legata de hair & makeup. Nu trebuie sa te stresezi cu nimic. Lasa tot in grija noastra.  Pozeaza cu burtica ta asa cum esti acum - frumoasa, radiind fericire.

Discutam si decidem impreuna locul unde doresti sa facem fotografiile. Putem face sedinta foto in studio sau outdoor, daca vremea ne permite. Tinutele sunt oferite de studioul nostru.  Avem o colectie mare de rochii maternity, special create pentru astfel de sedinte foto. O parte din aceasta colectie o poti vedea in fotografiile de mai jos.

Te-am convins? Trimite-ne un mesaj si noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Poti de asemenea sa ne contactezi si pentru alte evenimente speciale aici 

Sedinta foto maternitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top