Sedinte nou-nascut / studio foto

Sedintele foto de nou-nascut se fac in primele 2 saptamani, recomandat intre 5 si 10 zile deoarece atunci copilul este mai usor de linistit, are somnul mai profund si este inca destul de flexibil pentru a fi asezat in pozitii specifice. Durata unei sesiuni este de 2-4 ore.

Este recomandat sa programati sedinta foto cat mai devreme in sarcina si imediat dupa nastere (1-2 zile) sa ne anuntati pentru a stabili ziua sedintei.

Toata recuzita: paturi, bonete, bentite, patuturi, boluri, sunt asigurate de noi si sunt special create pentru fotografia de nou-nascut.

Pentru a avea un somn mai linistit si profund in timpul sedintei este mai bine sa nu hraniti copilul cu cel putin o ora inaintea inceperii acesteia si pe cat posibil sa-l tineti treaz. Pentru a ajuta in linistirea copilului este bine sa aveti la Dvs. o suzeta.

Obiectivul nostru este sa facem aceasta experienta placuta, fara stres pentru nou-nascut si noua lui familie. Uneori, bebelusii nu coopereaza asa cum vrem, vor plange dar e ok, ne asteptam la aceste lucruri si e normal. Suntem parinti, asa ca stim ce simti in primele doua saptamani, cat de obositi sunteti si speram sa puteti folosi aceste cateva ore doar sa stati, sa va relaxati si sa ne permiteti sa cream imagini frumoase. Parinti relaxati inseamna copil relaxat.

Preturile pornesc de la 700 lei. Sunt incluse minim 30 fotografii editate profesional.

Pentru mai multe informatii sau programari folositi pagina de contact

Scroll to top