Politica de confidențialitate

https://littlesunshine.ro impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate informatiile si materialele personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, https://littlesunshine.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Aveti oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Informatii non-private, care nu identifica o persoana anume, sunt supuse insa unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poti consulta aici. Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la adresa contact@littlesunshine.ro. De asemenea, website-ul nostru respecta normele impuse de noul Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat in vigoare in 25 mai 2018.
Datele colectate prin formular de contact sunt stocate pentru a putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul nostru, in functie de cererea solicitantului.

Scroll to top