Sedinta foto aniversara de 1 an

Cea mai distractiva sedinta foto este sedinta aniversara de 1 an.
Sedinta este plina de culoare, in mare parte datorita baloanelor, si atat momentul de joaca cu tortul cat si cel de balaceala in cadita cu spuma, sunt foarte amuzante pentru bebe.
Cea mai potrivita varsta pentru sedinta aniversara este cea de 1 an, dar asta nu inseamna ca nu se pot face si la varste mai mari.

Pentru a veni in intampinarea parintilor care vor sa stie cat mai multe detalii despre sedinta aniversara de 1 an, am decis sa raspundem in scris la unele din cele mai frecvete intrebari pe care le primim:

Recuzita este inclusa in orice pachet?

Indiferent de pachetul ales, recuzita folosita la sedinta foto este pusa la dispozitie de noi. Avem o sumedenie de costumase de toate culorile, atat pentru fetite cat si pentru baietei. In functie de paleta de culori aleasa pentru tort si baloane (si mai ales pachetul pt care au optat parintii) se vor alege intre 1 si 3 tinute pentru bebelusi.

Trebuie sa aducem ceva?

Desi ora programata pentru sedinta foto trebuie sa fie dupa ora mesei si cea de somn, este util ca parintii sa aiba o gustare usoara si pe placul celui mic. Uneori, pentru a interactiona mai usor cu tortul, vom pune acea gustarica (biscuite, bucatele de fructe) intr-o paret a tortului. De asemenea trebuie adusa apa in recipientul bebelusului, pentru ca desi noi punem la dispozitie sticle de apa plata, unii bebelusi refuza sa bea din alt recipient decat cel cu care sunt obisnuiti acasa.

Care sunt pachetele oferite?

Pentru a oferi cat mai multe variante pentru toate gusturile si bugetele, am creat 3 pachete:

- Pachetul mini:

include sesiunea foto de 40 minute, o tinuta asigurata de studio si un fundal foto (cel cu tortul). Se vor preda la final 15 fotografii editate. Investitia clientului este de 350 lei

- Pachetul standard:

include sesiunea foto de o ora, 2 tinute asigurate de studio, 3 fundaluri foto si fotografii cu parintii. Se vor preda la final 30 fotografii editate. Investitia clientului este de 500 lei

- Pachetul premium:

include sesiunea foto de o ora jumatate, 2 tinute asigurate de studio, 3 fundaluri foto, tortul si fotografii cu parintii. Se vor preda la final 50 fotografii editate. Investitia clientului este de 900 lei

Pentru fotografiile de la cadita aducem noi prosop?

Desi in studio avem prosoape curate pe care le flosim doar pentru aceste sesiuni, in urma evenimentelor recente (epidemia de covid-19 ) recomandam parinitlor sa vina cu prosopul bebelusului de acasa.

De unde luam tortul?

Pentru pachetele care nu au tort inclus (pachetul mini si cel standard) recomandam parintilor furnizorii nostri de torturi. Principalul loc de unde noi comandam tortul este Atelierul de torturi - am scris mai multe despre torturile lor aici.

Ce model de tort este recomandat?

Daca tortul ales este luat de la atelierul de torturi, ei vor sti exact cum trebuie sa iasa pentru a fi portivit la sedinta foto cu tort. Daca insa decideti sa-l comandati din alta parte, este important de stiut ca exteriorul tortului trebuie sa fie moale, nu glazurat cu martipan. Astfel, bebelusul va putea baga manutele mai usor in tort.

Ce culori sunt potrivite pentru tort?

Sunt doar doua culori pe care le evitam la aceste sedinte: maro si rosu. Niciuna din aceste culori nu arata bine in poze, odata ce bebelusul sa murdaeste cu tort pe fata. E lesne de inteles de ce 🙂
In rest orice combinatie de culori este potrivita. Pentru a va inspira puteti viziona portofoliul nostru cu fotografii de la sedinta aniversara de 1 an, sau smash the cake.

Nu-i asa ca suna bine?
Sedinta aniversara de 1 an este distractiva atat pentru bebe cat si pentru parinti si garantam ca fotografiile vor aduce zambete de cate ori le veti revedea.

Daca si bebelusul tau are varsta potrivita si iti doresti o sedinta foto cu baloane, contacteaza-ne pentru a programa data sedintei.

Scroll to top