Sedinta foto de maternitate

Sarcina este o perioada minunata, chiar si cu momentele ele mai putin bune (dupa trei astfel de experiente, stiu cu certitudine ca nu e totul numai lapte si miere). Desi cele noua luni par la prima vedere ca nu se mai termina, sfarsitul celui de-al treilea trimestru vine intr-o clipita si din toata acea perioada nu ramai decat cu o amintire.

Iti vei aminti cu certitudine de greturi, dureri de cap si spate, kilogramele care par a se aduna si daca bei doar apa, dar cele mai pregnante amintiri vor fi momentul in care testul de sarcina s-a pozitivat, primele batai de inima pe care le-ai auzit la ecograf, prima miscare a bebelusului si de ce nu, chiar perioada cand burtica a inceput sa se vada si lumea intreaga putea vedea ca esti pe cale sa devii mamica.

E important sa pastram acele amintiri cat mai mult si cea mai simpla cale pentru asta este prin a face o sedinta foto de maternitate. Nimic nu-mi reaminteste mai bine de momentele frumoase si emotionante din sarcina decat cand rasfoiesc fotografiile de la propria mea sedinta foto de maternitate.

Au fost perioade cand nu ma simteam nici frumoasa, nici radioasa dar in acele fotografii m-am simtit cea mai frumoasa gravida. Acesta este si scopul unei astfel de sedinte: sa te simti ca o diva pentru o zi si toata atentia sa fie asupra ta.

Care sunt pasii pentru a avea o sedinta foto de maternitate?

Gaseste un fotograf potrivit tie

Este cel mai important aspect, sa gasesti un fotograf care te va pune in evidenta asa cum iti doresti tu. Desi suntem foarte multi fotografi care facem sedinte foto de maternitate, avem stiluri diferite: unii fotografiaza numai pe alb, altii pe culori mai aprinse, altii numai pe negru, unele studiouri au rochii de maternitate, altii fotografiaza doar semi-nud si lista poate continua. Este important sa alegi fotograful care te atrage prin stilul foto si de editare nu doar prin lista de preturi sau pentru ca este disponibil.

Pregateste-te pentru sedinta

Orice detaliu conteaza la aceste sedinte pentru ca doar tu esti in prim-plan. Va trebui sa te asiguri ca vei avea manichiura si pedichiura facute, parul aranjat cat de cat si un machiaj de baza (nu este indicat un machiaj strident cu bronz excesiv sau sclipici)

Spune ce asteptari ai

In timpul sedintei vorbeste cu fotograful tau. Spune-i ce model de rochie te face sa te simti confortabil, daca ai semne ce nu vrei sa se vada sau o trasatura pe care nu vrei sa o evidentiezi. Cel mai important este sa te simti confortabil si sa ai incredere ca fotograful va pune in evidenta cea mai buna postura pentru un rezultat perfect.

In timp vei aprecia mult fotografiile de la sedinta foto de maternitate, mai ales cand te vei putea uita la ele impreuna cu copilul tau.

Vezi stilul nostru fotografic in sectiunea portofoliu de pe blog, si daca ti-au placut fotografiile alege un pachet care ti se potriveste tie de aici.

Pentru a programa o sedinta suna-ne la telefon 0724358814 sau scrie-ne pe contact@littlesunshine.ro

Scroll to top