Sedinta foto maternitate

Cum decurge o sedinta foto de maternitate in studioul nostru?

Totul incepe cu o programare.
Programarea trebuie facuta din timp pentru a putea gasi un loc in calendarul studioului. Sedinta se poate face in orice luna, atata timp cat burtica este vizibila si sanatatea mamicii permite acest lucru. Pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor, recomandam intotdeauna clientelor sa aiba grija la cateva aspecte: manichiura si pedichiura sa nu fie facute intr-o culoare stridenta, astfel incat sa se asorteze cu diversele modele de rochii disponibile in studio. Parul sa fie aranjat iar machiajul unul simplu, cu finish mat, suprafetele stralucitoare fiind accentuate de blitz. Odata programata sedinta foto de maternitate si toate detaliile clarificate nu ramane decat inceperea sedintei:

Alegerea pachetului

Pentru sedintele foto de maternitate, avem trei pachete:
Mini
Sesiune foto 1 ora
20 fotografii editate
2 tinute asigurate de studio

Standard
Sesiune foto 1.5 ore
30 fotografii editate
30 fotografii printate
3 tinute asigurate de studio
Cadre de cuplu

Premium
Sesiune foto 2 ore
40 fotografii editate
3 tinute asigurate de studio
Cadre de cuplu
Album 20x20cm
Reducere 10% la pachetele nou-nascut

Tinutele de maternitate

In functie de pachetul ales, vom decide impreuna cu tine ce rochii se potrivesc cel mai bine. Modelele din studio sunt in diverse culori si forme asa ca, cu siguranta orice clienta va gasi ceva pe placul ei.

Posingul

Pentru sedintele foto de maternitate posingul pe care-l abordam este unul elegant, care sa puna in evidenta formele maternitatii. Desi nu toate femeile se simt frumoase in aceasta perioada, un posing potrivit va accentua frumusetea mamicii ascuzand partile de care gravida nu este atat de multumita.

Editarea

Chiar daca sedinta foto din studio s-a incheiat, munca noastra continua la calculator. Stilul de editare este unul usor glamour, cu lumini si umbre contrastante pentru a scoate in evidenta frumusetea si stralucirea fiecarei gravide in parte. Desi nu folosim la o sedinta mai mult de 2 fundaluri, in timpul editarii pentru un rezultat cat mai omogen, mai schimbam nuantele in photoshop.

Predarea fotografiilor

Termenul de predare al fotografiilor este de 20 de zile lucratoare, termen stipulat si in contractul ce va fi semnat cu clienta. Fotografiile (numarul acestora difera in functie de pachetul ales) se vor preda in format digital si se vor trimite catre clienta pe mail. Nu se predau fotografii neprelucrate.

Dupa finalizarea sedintei si a procesului de editare si de predare a fotografiilor, mamica poate programa si sedinta de nou-nascut, la care poate beneficia de discount daca la sedinta foto de maternitate a optat pentru pachetul deluxe.

Pentru a programa o sedinta ne poti contacta la numarul de telefon 0724 358 814 sau scrie direct pe adresa de mail contact@littlesunshine.ro

Te asteptam cu drag in studioul nostru!

Scroll to top