Sedinta foto nou-nascut fresh 48

Ce este o sesiune fresh 48?

Este o sesiune speciala pentru parintii care doresc sa pastreze amintirea primelor 48 de ore ale nou-nascutului si emotia de la prima intrevedere dintre bebelus si familie.

Aceste sesiuni sunt fotografiate in stil documentar, fara recuzita si fara a se interveni foarte mult in proces. Focusul este capturarea primelor grimase, zambete, legatura dintre noii parinti si bebelus, intr-un mod cat mai natural. Tinute in primele 24-48h de la nastere, aceste sesiuni sunt perfecte pentru a pastra emotia si amintirea acelei prime zi, pentru totdeauna.

Fotografiile predate, vor fi editate la minim, pentru a corecta incadrarea sau pentru a regla lumina.

Investitia voastra este de 500 lei si pe langa fotografiile in format digital, veti primi si un card digital pe care-l veti putea trimite prietenilor si familiei pentru a-i anunta de sosirea pe lume a bebelusului.

1 Comment

  1. […] si singur atunci cand varsta ii va permite. Pana atunci noi am imortalizat primele 48 de ore intr-o sesiune fresh 48 direct in maternitate si aventura lui din studioul nostru. Suntem increzatori ca atunci cand va […]

Comments are closed.

Luna Martie iti aduce un discount*de 5%  la oricare din pachetele foto.

Inscrie-te pentru a beneficia de discount

*Discount-ul este valabil 6 luni de la inscriere

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Littlesunshine will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.