Sedinte foto outdoor

Iubesc vara! Este anotimpul perfect pentru o sedinta foto in natura / sedinta foto outdoor.
In functie de perioada verii, sedinta foto se poate face intr-un camp de lavanda, floarea-soarelui, maci, grau sau chiar si intr-o locatie simpla, inconjurata de verdeata si copaci. Pentru a avea parte de cea mai buna lumina, programarea sedintelor se face seara, ideal intre 18:00-20:00, atunci fiind lumina perfecta pentru cadrele in natura.

Sedintele foto in aer liber sunt extrem de distractive si surprind cel mai bine emotiile unei familii. Spre deosebire de studio, unde posingul este regizat, tinutele sunt mai spectaculoase, pentru sesiunile foto in aer liber, cadrele surprinse sunt cat mai putin regizate, cu indicatii minime din partea fotografului, tocmai pentru a surprinde cat mai multe trairi naturale.
Desi nu sunt necesare tinute elegante, este intotdeauna bine ca membrii familiei sa aiba aceeasi paleta de culori, pale, neutre, fara imprimeuri sau tipare prea aglomerate. Focusul sedintei este legatura dintre membrii familiei si emotiile dintre acestia, iar acest lucru este mai bine pus in valoare cand atentia nu iti este atrasa de hainele lor.

Indiferent ca este vorba de o sedinra foto de maternitate sau o sedinta foto de familie cu unul sau mai multi copii, sedintele din natura sunt perfecte pentru a surprinde personalitatea si emotiile dintre acestia.

Desi toate fotografiile sunt editate, editul este unul cat mai natural si mai simplu, avand ca scop infrumusetarea cadrului natural nu modificarea lui.
Durata sedintelor depinde de pachetul ales , dar fiind in natura, timpul trece fara sa-ti dai seama si cei mai multi clienti nici nu simt ca sunt la o sedinta foto 🙂 Aceste sedinte sunt perfecte pentru familiile care nu se simt bine atunci cand este vorba de un anumit posing si prefera lejeritatea si libertatea de exprimare atunci cand vine vorba de emotii. Pentru a pastra cat mai simpla alegerea clientilor, pentru sedintele foto outdoor am pregatit doua pachete foto

- Pachetul Standard:
Acesta include 40 de fotografii editate si are o durata de 1 ora. Pretul este de 500 LEI
- Pachetul Premium:
Acesta include 70 de fotografii editate si are o durata de 1.5 ore. Pretul este de 700 LEI

Locatia pentru ambele pachete este de obicei o zona retrasa dintr-un parc, unde familia se poate simti in largul ei iar peisajul pare cat mai natural, departe de forfota.
Pachetele nu includ tinutele din studio, care sunt disponibile numai pentru sedintele foto ce au loc in studioul nostru, dar intotdeauna avem o discutie cu clientii, inainte de sedinta foto, pentru a recomanda si stabili cea mai buna tinuta pentru acestia.

Daca ti-ar placea o astfel de sedinta si te-ai hotarat asupra unui pachet foto, contacteaza-ne pentru a stabili restul detaliilor pe mail contact@littlesunshine.ro sau direct pe telefon: 0724 358 814.
De abia asteptam sa ne cunoastem si sa cream amintiri minunate impreuna.

Scroll to top