Sedinta Foto Maternitate

trei fotografii de la sedinte foto de maternitate

Deseori, ca parinti, uitam sa ii spunem copilului nostru ca a fost dorit si asteptat cu ardoare. Insa gesturile vorbesc de multe ori in locul nostru. Asa ca un album foto cu fotografii din perioada in care el inca era in burtica s-ar putea sa ii sopteasca exact ce are nevoie sa stie in momentele in care se intreaba cum a aparut el pe lume. Un album foto care contine fotografii din sedinta foto de maternitate, poate ecografiile din timpul sarcinii si cateva ganduri care sa redea trairile si sentimentele tale de viitoare mama are o valoare inestimabila pentru familia voastra.


A fi insarcinata este unul din cele mai speciale momente din viata unei femei. Si desi stim ca nu toate cele 9 luni sunt usoare si fara "peripetii", sarcina este o etapa ce merita capturata si amintita. Este inceputul povestii copilului tau!

Pentru ca aceasta amintire sa fie una speciala, studioul nostru are o gama variata de rochii concepute special pentru maternitate. Aceste rochii sunt create pentru a flata corpul si pentru a atrage atentia asupra sarcinii in cele mai frumoase si elegante moduri.

Alege unul dintre pachetele noastre foto destinate femeilor gravide:


PRETURI SEDINTE FOTO MATERNITATE

Mini

Sesiune foto 1 ora

20 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

PRET: 500 LEI

Rezerva acum

Standard

Sesiune foto 1.5 ore

30 fotografii editate

Toate fotografiile printate

3 tinute asigurate de studio

Cadre de cuplu

PRET: 700 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune foto 2 ore

40 fotografii editate

3 tinute asigurate de studio

Album foto 20x20 cm

Reducere 10% la pachetele nou-nascut

PRET: 1000 LEI

Rezerva acum