Sedinta Foto Nou-nascut

Timpul trece, bebelusul tau creste. Nu pierde ocazia de a-l fotografia in toata splendoarea si inocenta unei perioade care dispare cat ai clipi. Programeaza o sedinta foto si bucura-te de fiecare minut alaturi de puiul tau, iar apoi de un album pe care il vei privi cu inima plina de dragoste si peste zeci de ani.


PRETURI SEDINTE FOTO NOU-NASCUT

Basic

Sesiune 1-2 ore

10 fotografii editate

Fotografii cu nou-nascutul infasat

20% reducere la pachetele pentru botez

PRET: 600 LEI

Rezerva acum

Standard

Sesiune 2-3 ore

20 fotografii editate

20 printuri 10x15

20% reducere la pachetele pentru botez

PRET: 800 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune 2-3 ore

30 fotografii editate

Album 20x20cm, 15 pagini si coperta piele eco

20% reducere la pachetele pentru botez

PRET: 1250 LEI

Rezerva acum

Nou-nascutii sunt fotografiati doar dormind. Fotografiile finale sunt alese de client, cu optiunea de a achizitiona imagini aditionale la pretul de 20 lei/fotografie si vor fi predate online in format digital. Nu se predau fotografii needitate sau in format brut.

Sedinta foto de nou-nascut este recomandat sa aiba loc in primele 12 zile de viata ale bebelusului asa ca trebuie sa fim contactati din timp, preferabil in ultimul trimestru de sarcina, pentru ca avem calendarul destul de plin. Daca bebelusul deja a sosit, contactati-ne – intotdeauna vom incerca sa gasim un loc printre programari. Sedinta dureaza in general intre 2 si 3 ore, insa aceasta durata depinde foarte mult de disponibilitatea nou-nascutului. Pentru a avea rezultate optime si sedinta sa decurga cat mai fluent este recomandat ca bebe sa nu doarma inainte si sa fie hranit la studio, imediat dupa ce ajungeti. Vom incepe cu pozitionarea nou-nascutului pe beanbag, unde vom fotografia diferite ipostaze. Urmeaza infasarea, care il ajuta pe bebelus sa se relaxeze si sa aiba un somn profund, fiind simulate conditiile din burtica mamei. Urmeaza cateva cadre de familie, ulterior bebelusul fiind desfasat si pozitionat il alte piese de recuzita: bol/ patut/ galeata. Pe toata durata sesiunii, familia se poate relaxa in coltisorul special amenajat, unde avem o canapea confortabila, wi-fi gratuit, apa, reviste si chiar integrame.

Siguranta bebelusilor este unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de sedintele foto de nou nascuti. Desi ne dorim sa oferim clientilor o galerie cat mai diversa, nu intotdeauna bebelusul este confortabil in toate pozitiile. Am facut o lista cu 10 aspecte importante in sedintele foto cu nou-nascuti pe care le aplicam noi in studioul Little Sunshine.

Obiectivul nostru este sa facem aceasta experienta placuta, fara stres pentru nou-nascut si noua lui familie. Uneori, bebelusii nu coopereaza asa cum vrem, vor plange, dar e ok, ne asteptam la aceste lucruri si e normal. Pe langa fotografi profesionisti, suntem si parinti, asa ca stim ce simti in primele doua saptamani, cat de obositi sunteti si speram sa puteti folosi aceste cateva ore doar sa stati, sa va relaxati si sa ne permiteti sa cream imagini frumoase.

Pozitii si decoruri incluse in sedintele foto de nou nascut

Desi folosim foarte multe piese de recuzita, de la costumase pufoase, bentite delicate, caciulite colorate pana la galeti pictate manual, sertare special create pentru fotografierea nou-nascutului, focusul principal este pe nou-nascut. Cele mai frecvente pozitii specifice de fotografiere a nou-nascutului pe care le folosim in studio sunt: Side pose, Taco pose, Huck fin pose, Tushi up pose, Chin on hands pose, Semi-wrap pose, Potato sack pose, Props pose, Family pose si Fundal digital. In cadrul unei sedinte foto de nou-nascut, vom incerca sa trecem prin toate aceste cadre, schimbam pe cat posibil costumasele bebelusului si culoarea materialelor de pe beanbag. Varietatea cadrelor depinde de pachetul ales si numarul de fotografii incluse in acesta, disponibilitatea bebelusului  care poate permite sau nu trecerea prin toate aceste pozitii.

Scroll to top