Sedinte foto outdoor

Capturand momente magice in mijlocul naturii

Fiecare client care alege sa colaboreze cu noi, are parte de o experienta profesionista si personalizata. Suntem aici sa va ghidam in alegerea locatiei potrivite, sa va sugeram ce tinuta sa alegeti si sa va oferim orice sfat necesar pentru pregatirea sedintei foto in natura. Fie ca doriti sa creati un album de familie, sa decorati peretii casei cu tablouri personalizate sau sa aveti fotografiile in format digital, ne vom asigura ca veti avea cadre de familie care sa va aduca zambete si emotii la fiecare privire.

An de an, surprindem povestea atâtor familii, încât simțim că suntem și noi parte din familia lor frumoasă. Priviri pline de iubire, emoții naturale și bucurie pură, așa sunt sesiunile outdoor.

Sedintele foto in aer liber sunt extrem de distractive. Spre deosebire de cele din studio, unde totul trebuie sa fie regizat si asezat pana la cel mai mic detaliu, in aer liber stilul fotografiei este unul lifestyle, fara decoruri sau recuzita.
Indiferent ca este o sedinta foto de familie sau una de maternitate, fotografiile vor surprinde naturaletea si emotiile voastre intr-un cadru natural ales de voi. Astfel sedinta foto se transforma intr-o plimbare in parc, unde fotografiile vor reda stilul si personalitatea voastra.

De ce sa alegi Little Sunshine pentru fotografiile tale in natura?

  • Avem o experienta indelungata in fotografia de familie.
  • Suntem la randul nostru parinti ai trei copii minunati si stim cat de importante sunt amintirile si emotiile traite impreuna.
  • Fotografiem in locatii pitoresti din mijlocul naturii.
  • In fotografiile noastre punem accentul pe emotii autentice si evidentierea legaturii familiei voastre.

Standard

Sesiune foto 1 ora

25 fotografii editate

PRET: 500 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune foto 1.5 ore

45 fotografii editate

PRET: 700 LEI

Rezerva acum

O sedinta foto de familie in aer liber este ocazia perfecta sa va faceti amintiri frumoase si sa profitati la maxim de fiecare anotimp.

 

 

Fotografiile finale sunt alese de client, cu optiunea de a achizitiona imagini aditionale la pretul de 15 lei/fotografie si vor fi predate online in format digital. Nu se predau fotografii needitate sau in format brut.

Scroll to top