Smash the cake – Sedinta foto aniversare 1 an

Cand?

Sesiunile smash the cake sunt sesiuni aniversare ce sarbatoresc ziua de nastere a copilului. Cel mai des intalnite sedinte smash the cake sunt cele de la un an, insa nu sunt exclusiv pentru aceasta varsta. Este recomandat ca sedinta sa fie programata cu aproximativ trei saptamani inainte de ziua copilului, pentru a putea primi fotografiile pana la petrecerea „oficiala”.

De ce?

Fiecare an in plus din viata copilului, este o intreaga aventura. Fiecare varsta are specificul ei si documntarea acestora in fotografii poate fi unul din cadourile importante pe care le oferiti copiilor.

Ce se intampla la sesiunea smash the cake?

1. Vom incepe cu fotografiile de familie

Este o metoda buna de a sparge gheata. Intrand in contact cu un mediu si persoane noi, copilul poate fi timid si chiar reticent. Fotografiile impreuna cu familia, pe langa faptul sa sunt niste amintiri minunate ce pot fi transformate in tablouri de familie, ajuta la obisnuirea copilului cu fotograful si aparatul foto.

2. Primul decor foto

Uneori simplitatea e cea mai sigura cale de a ajunge la rezultatul dorit. Plecand de la aceasta idee si dorind sa acomodam treptat copilul cu sedinta foto, primul decor este unul simplu. Fotografiile se vor face pe un fundal din lemn alb decorat cu baloane in culoarea tematicii alese de parinti.

3. Distractia cu tortul

Momentul cel mai asteptat al sedintei este, bineinteles, aducerea tortului. Pentru a surprinde in cel mai festiv mod, grimasele si distractia bebelusului atunci cand se joaca cu torul, vom pregati un decor plin de baloane colorate asortate cu mici elemente de recuzita care sa redea tematica dorita.

4. Ultimul decor

Pentru finalul sedintei vom pregati o ghirlanda de baloane (da, ne plac foaret mult baloanele 🙂 ) tot in culorile tematicii iar bebelusul va fi pozitionat intr-o cadita (plina sau nu cu apa – la alegerea parintilor).

Parintii vor primi 35 de fotografii editate plus un colaj special creat pe care-l pot folosi chiar si ca invitatie la petrecerea ce urmeaza.

PRETURI SEDINTE FOTO COPII

Mini

Sesiune foto 40 minute

15 fotografii editate

O tinuta asigurata de studio

Un fundal foto

PRET: 350 LEI

Rezerva acum

Standard

Sesiune foto 1 ora

30 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

3 fundaluri foto

Fotografii cu parintii

PRET: 500 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune foto 1.5 ore

Tortul inclus

50 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

3 fundaluri foto

Fotografii cu parintii

PRET: 950 LEI

Rezerva acum