Smash the cake – Sedinta foto aniversare 1 an

Cand?

Sesiunile smash the cake sunt sesiuni aniversare ce sarbatoresc ziua de nastere a copilului. Cel mai des intalnite sedinte smash the cake sunt cele de la un an, insa nu sunt exclusiv pentru aceasta varsta. Este recomandat ca sedinta sa fie programata cu aproximativ trei saptamani inainte de ziua copilului, pentru a putea primi fotografiile pana la petrecerea “oficiala”.

De ce?

Fiecare an in plus din viata copilului, este o intreaga aventura. Fiecare varsta are specificul ei si documntarea acestora in fotografii poate fi unul din cadourile importante pe care le oferiti copiilor.

Ce se intampla la sesiunea smash the cake?

1. Vom incepe cu fotografiile de familie

Este o metoda buna de a sparge gheata. Intrand in contact cu un mediu si persoane noi, copilul poate fi timid si chiar reticent. Fotografiile impreuna cu familia, pe langa faptul sa sunt niste amintiri minunate ce pot fi transformate in tablouri de familie, ajuta la obisnuirea copilului cu fotograful si aparatul foto.

2. Primul setup

Dupa cadrele de familie vom fotografia bebelusul in decorul ales (baloane colorate sau tematica) cu diverse piese de recuzita.

3. Distractia cu tortul

Urmeaza cel mai asteptat moment al sedintei, bineinteles, aducerea tortului. Vom surprinde in cel mai festiv mod, grimasele si distractia bebelusului atunci cand se joaca cu tortul.

4. Ultimul setup

La finalul sedintei bebelusul va fi fotografiat intr-o cadita (plina sau nu cu apa – la alegerea parintilor).

PRETURI SEDINTA FOTO ANIVERSARA / SMASH THE CAKE

Tematic

Sesiune foto 1 ora

20 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

Fotografii cu parintii

20 printuri 10x15

PRET: 700 LEI

Rezerva acum

Alege tematica

Standard

Sesiune foto 1 ora

20 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

Fotografii cu parintii

20 printuri 10x15

PRET: 700 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune foto 1.5 ore

30 fotografii editate

2 tinute asigurate de studio

Fotografii cu parintii

Album 20x20cm, 15 pagini, coperta piele eco

PRET: 1100 LEI

Rezerva acum

Fotografiile finale sunt alese de client, cu optiunea de a achizitiona imagini aditionale la pretul de 15 lei/fotografie si vor fi predate online in format digital. Nu se predau fotografii needitate sau in format brut.

Scroll to top