Fotograf de nunta

Amintirile sunt una din cele mai importante posesii pe care le avem iar nuntile ocupa un loc foarte important in viata fiecaruia dintre noi. De aceea imediat ce am inceput sa fotografiem evenimente ne-am dat seama ca nuntile sunt deosebite, au un farmec aparte si vor ocupa un loc special in inimile noastre.

Dorinta noastra este de a surprinde cele mai importante momente din aceasta zi speciala si sa va oferim un produs profesional.

Pachetul foto standard include prezenta unui fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, incepand cu pregatirile si terminand cu aruncatul buchetului. Vom fi alaturi de voi la machiaj, coafat, vom surprinde toate detaliile de la mesaje ascunse pe talpa pantofilor sau butonii special comandati de mire si pana la obiectele vestimentare alese cu grija pentru aceasta zi deosebit de importanta din viata voastra. 

Stim foarte bine ce aglomerata si stresanta poate fi ziua nuntii asa ca din timp vom discuta si stabili o locatie pentru sedinta foto. De cele mai multe ori alegem un parc sau o locatie draga voua. Bineinteles trebuie sa luam in calcul si o locatie interioara in caz ca vremea vrea sa ne strice planurile artistice 🙂 Dupa aceasta mergem spre emotionanta slujba a cununiei religioase. Odata ajunsi la petrecere nu mai ramane decat sa va distrati cat puteti voi de bine alaturi de familie si cei mai dragi prieteni. Noi vom avea grija ca nimic sa nu ne scape. Primirea invitatilor, primul vostru dans ca sot si sotie, taierea tortului, aruncarea buchetului si orice alt moment important

In fond, este ziua voastra speciala si noi vom fi acolo pentru a documenta intr-un album imagini pe care sa le aratati nepotilor peste ani si ani.

Pachete foto

Basic

Sedinta foto
Fotografierea cununiei religioase
Fotografierea petrecerii
Minim 800 fotografii editate

Pret: 3900 lei

Standard

Fotografierea pregatirilor
Sedinta foto
Fotografierea cununiei religioase
Fotografierea petrecerii
Minim 900 fotografii editate

Pret: 4400 lei

Premium

Fotografierea pregatirilor
Sedinta foto
Fotografierea cununiei religioase
Fotografierea petrecerii
Minim 1000 fotografii editate
Album foto 20x30cm

Pret: 5000 lei

Scroll to top