Cand se programeaza sesiunea foto de nou-nascut?

Una din cele mai frecvente intrebari este “Cum pot sa programez o sesiune foto de nou-nascut daca nu stiu cand se va naste copilul meu?”.

 

 

Cand iti rezervi in avans sesiunea, te adaugam in calendar cu o data estimativa si garantam disponibilitatea pentru prima sedinta a micutului tau in acea perioada. Este recomandat sa programati sedinta foto de nou-nascut din timpul sarcinii astfel incat sa putem planifica corespunzator sesiunea insa indiferent daca nasterea are loc inainte sau dupa data probabila a nasterii ( DPN), va vom face loc in programul nostru.

In cazul in care nu ati programat sesiunea din timpul sarcinii si ne contactati dupa nastere, este foarte important de retinut ca pentru un rezultat optim, sedinta este recomandat sa aiba loc in primele 12 zile de viata ale bebelusului. Programarile se vor face in functie de locurile libere din respectiva perioada.

Varsta copiilor poate determina uneori posturile in care vom pozitiona bebelusul si desi toti copii sunt diferiti, in general varsta bebelusului poate sa dicteze modul in care se va desfasura sesiunea. Cand bebelusii sunt atat de mici, dorm mai mult si sunt mai flexibili, putand fi usor pusi in pozitiile fetale cu care sunt obisnuiti inca din burtica mamei.

Nou-nascutii nu raman nou-nascuti pentru mult timp :), se schimba atat de repede, astfel incat aceste fotografii sunt atat de importante, speciale pentru ca redau in detaliu caracteristicile si cele mai mici dar si minunate detalii ale lor si uitandu-va la ele va veti aminti cat de micut era bebelusul Dvs.

Daca aveti intrebari despre fotografia de nou-nascut, ne puteti trimite un mesaj

Puteti viziona galeria noastra de imagini aici

 

Scroll to top