Sedinta Foto Nou-nascut

trei fotografii de la sedinte foto nou-nascut

Sedinta foto de nou-nascut este recomandat sa aiba loc in primele 12 zile de viata ale bebelusului asa ca trebuie sa fim contactati din timp, preferabil in ultimul trimestru de sarcina, pentru ca avem calendarul destul de plin. Daca bebelusul deja a sosit, contactati-ne – intotdeauna vom incerca sa gasim un loc printre programari.

Sedinta dureaza in general intre 2 si 3 ore, insa aceasta durata depinde foarte mult de disponibilitatea bebelusului. Pentru a avea rezultate optime si sedinta sa decurga cat mai fluent este recomandat ca bebe sa nu doarma inainte si sa fie hranit la studio, imediat dupa ce ajungeti. Vom incepe cu pozitionarea bebelusului pe beanbag, unde vom fotografia diferite ipostaze. Urmeaza infasarea, care il ajuta pe bebelus sa se relaxeze si sa aiba un somn profund, fiind simulate conditiile din burtica mamei. Urmeaza cateva cadre de familie, ulterior bebelusul fiind desfasat si pozitionat il alte piese de recuzita: bol/ patut/ galeata. Pe toata durata sesiunii, familia se poate relaxa in coltisorul special amenajat, unde avem o canapea confortabila, wi-fi gratuit, apa, reviste si chiar integrame.

Siguranta bebelusilor este unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de sedintele foto de nou-nascut. Desi ne dorim sa oferim clientilor o galerie cat mai diversa, nu intotdeauna bebelusul este confortabil in toate pozitiile. De ce consideram noi ca este un aspect foarte important si mai multe detalii despre siguranta in fotografierea nou-nascutului gasiti pe blog.

Obiectivul nostru este sa facem aceasta experienta placuta, fara stres pentru nou-nascut si noua lui familie. Uneori, bebelusii nu coopereaza asa cum vrem, vor plange dar e ok, ne asteptam la aceste lucruri si e normal. Pe langa fotografi profesionisti, suntem si parinti, asa ca stim ce simti in primele doua saptamani, cat de obositi sunteti si speram sa puteti folosi aceste cateva ore doar sa stati, sa va relaxati si sa ne permiteti sa cream imagini frumoase.


PRETURI SEDINTE FOTO NOU-NASCUT

Mini

Sesiune 1-2 ore

15 fotografii editate

Fotografii cu parintii

PRET: 500 LEI

Rezerva acum

Standard

Sesiune 2-3 ore

25 fotografii editate

Fotografii cu parintii

PRET: 700 LEI

Rezerva acum

Premium

Sesiune 2-3 ore

35 fotografii editate

3 imagini compuse digital

Fotografii cu parintii

Reducere 10% la pachetele pentru copii

PRET: 1000 LEI

Rezerva acum

Deluxe

Sesiune 2-3 ore

45 fotografii editate

5 imagini compuse digital

Toate fotografiile printate

Canvas 50x70 cm

Reducere 10% la pachetele pentru copii

PRET: 1500 LEI

Rezerva acum

Scroll to top