Nou-nascut

trei fotografii de la sedinte foto nou-nascut

Sedinta foto de nou-nascut este recomandat sa aiba loc in primele 12 zile de viata ale bebelusului asa ca trebuie sa fim contactati din timp, preferabil in ultimul trimestru de sarcina, pentru ca avem calendarul destul de plin. Daca bebelusul deja a sosit, contactati-ne – intotdeauna vom incerca sa gasim un loc printre programari.

Sedinta dureaza in general intre 2 si 3 ore, insa aceasta durata depinde foarte mult de disponibilitatea bebelusului. Pentru a avea rezultate optime si sedinta sa decurga cat mai fluent este recomandat ca bebe sa nu doarma inainte si sa fie hranit la studio, imediat dupa ce ajungeti. Vom incepe cu pozitionarea bebelusului pe beanbag, unde vom fotografia diferite ipostaze. Urmeaza infasarea, care il ajuta pe bebelus sa se relaxeze si sa aiba un somn profund, fiind simulate conditiile din burtica mamei. Urmeaza cateva cadre de familie, ulterior bebelusul fiind desfasat si pozitionat il alte piese de recuzita: bol/ patut/ galeata. Pe toata durata sesiunii, familia se poate relaxa in coltisorul special amenajat, unde avem o canapea confortabila, wi-fi gratuit, apa, reviste si chiar integrame.

Siguranta bebelusilor este unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de sedintele foto de nou-nascut. Desi ne dorim sa oferim clientilor o galerie cat mai diversa, nu intotdeauna bebelusul este confortabil in toate pozitiile. De ce consideram noi ca este un aspect foarte important si mai multe detalii despre siguranta in fotografierea nou-nascutului gasiti pe blog.

Nu toti bebelusii dorm de la inceputul sedintei insa daca parintii respecta indicatiile noastre, sedinta are toate sansele sa decurga bine. Am scris pe blog in cele mai des intalnite intrebari care sunt recomandarile noastre.

Obiectivul nostru este sa facem aceasta experienta placuta, fara stres pentru nou-nascut si noua lui familie. Uneori, bebelusii nu coopereaza asa cum vrem, vor plange dar e ok, ne asteptam la aceste lucruri si e normal. Pe langa fotografi profesionisti, suntem si parinti, asa ca stim ce simti in primele doua saptamani, cat de obositi sunteti si speram sa puteti folosi aceste cateva ore doar sa stati, sa va relaxati si sa ne permiteti sa cream imagini frumoase.

Daca inca mai ai intrebari, articolele de pe blogul nostru, ti-ar putea raspunde la ele.

VEZI PORTOFOLIU


PACHETE FOTO

Standard

- sesiune 2-3 ore
- 25 fotografii editate
- fotografii cu parintii

PRET: 700 LEI
Rezerva acum

Premium

- sesiune 2-3 ore
- 35 fotografii editate
- 3 imagini compuse digital
- fotografii cu parintii
- reducere 10% la pachetele pentru copii

PRET: 1000 LEI
Rezerva acum

Deluxe

- sesiune 2-3 ore
- 45 fotografii editate
- 5 imagini compuse digital
- toate fotografiile printate
- canvas 50x70 cm
- reducere 10% la pachetele pentru copii

PRET: 1500 LEI
Rezerva acum

Pentru orice pachet ales, beneficiati de 10% discount la serviciile foto de botez. www.punctfoto.ro


Contacteaza-ne

Scroll to top