De ce o sedinta foto de nou-nascut in studio?

Multi parinti sunt reticenti atunci cand vine vorba sa scoata din casa nou-nascutul pentru o sedinta foto de nou-nascut in studio. Mai ales in lunile in care temperaturile sunt mai scazute.

La inceput am fost de cateva ori acasa la noii parinti petru sedintele foto de nou-nascut.  Am renuntat insa la acest lucru si ne-am axat in totalitate pe sedintele de studio.

Calitatea fotografiilor din studio si diversitatea acestora nu se pot compara cu cele care s-ar face acasa la client.

Studioul nostru este special amenajat pentru sedinte foto de familie. Cele de nou-nascut sunt si mai speciale.  Trebuie sa avem la indemana toate cele necesare pentru a desfasura o sedinta in cele mai bune conditii.

Recuzita

La o sedinta foto de nou-nascut, noi folosim multa recuzita. Se stie ca un fotograf nu poate lua cu el toata recuzita avuta in studio, astfel ca nu ar avea atatea optiuni pentru recuzita asa cum ar avea in studio.
Am investit in studioul nostru atat in recuzita cat si echipament, iar asta ajuta la crearea unei sesiuni foto profesionale de inalta calitate
Avem un beanbag special pentru fotografierea nou-nascutului, sertare, cosuri, blanite, paturici, wrap-uri de toate culorile, bentite, costume si multe altele.

colaj trei fotografii nou-nascut pe beanbag

Spatiul

Dimensiunea spatiului este un factor foarte important.  Oricat de spatioasa ar fi locuinta clientului, tot nu poate inlocui spatiul unui studio special amenajat.

Lumina

Iluminatul potrivit este unul din cele mai importante aspecte ale fotografiei de familie. Noi folosim lumina artificiala, pentru ca astfel putem programa sedintele foto in orice perioada a zilei, fara sa depindem de lumina naturala.
Avand un echipament foarte mare, acesta nu poate fi luat acasa la client

Workflow-ul

De-a lungul timpului, ne-am creat un anume workflow pentru a avea o sedinta foto de nou-nascut de succes. Prin asta putem oferi clientilor fotografii cat mai variate, cu minim disconform pentru bebelus.
Ar fi foarte greu de recreat acest workflow in alt spatiu decat in studioul nostru. Fiecare locuinta este diferita si ar trebuie sa ne adaptam conditiilor gasite. Acest workflow perfectionat in timp prin practica dar si numeroase workshopuri ne ajuta sa asiguram siguranta in fotografierea nou-nascutului

Temperatura

Pentru a dormi cat mai profund nou-nascutul are nevoie de o temperatura stabila iar mentinerea unei emperaturi adecvate in spatiul unde bebelusul este fotografiat este o prioritate.
Aceasta temperatura este mentinuta de o aeroterma pozitionata langa bebelus, astfel incat zona unde este bebelusul are o temeratura un pic mai ridicata.  Restul incaprii unde se relaxeaza parintii, temperatura este una potrivita lor.

Toate cele de mai sus dar si raspunsul la cele mai des intalnite intrebari sunt motivele pentru care noi recomandam noilor parinti si vina la studio pentru o sedinta foto de nou-nascut.

Daca tot nu te-am convins contacteaza-ne pentru a discuta mai pe larg. Pentru a vedea rezultatele unei sedinta foto de nou-nascut in studioul nostru intra pe galeria foto de nou-nascuti .

Ne gasesti de  asemenea si pe Instagram

Scroll to top