Despre fotografiile compuse digital

 

Ce este o fotografie „composite”?

Este o fotografie combinata din doua sau mai multe fotografii, unite intr-o singura imagine unitara.

Aceasta tehnica permite obtinerea unei fotografii ce fizic ar fi greu de realizat si uneori chiar imposibil, si da frau liber imaginatiei pentru a crea fotografii spectaculoase.

Fundalurile digitale pe care le folosim pentru a crea aceste imagini, sunt facute chiar in studioul nostru foto. Ne place culoarea si crearea acestor fundaluri ne permite sa fim cat mai creativi. Fundalurile noastre digitale sunt diversificate, de la jucarii de plus in care bebele pare ca sta confortabil in bratele lor de plus, la cosuri din lanica acompaniate de pene multi colore. Ne folosim de tot ce vedem in jurul nostru: frunze, flori, crengute, fructe uscate, materiale cu diverse texturi, cosuri. Le combinam armonios pentru a crea combinatii placute vizual. Suntem mereu in cautare de idei noi, combinatii colorate, obiecte pe care le putem incorpora in fundalurile noastre.

Fotografierea bebelusului pentru aceste fundaluri o facem in pozitii specifice, pentru a se putea incadra perfect in set-up creat. Dupa ce avem fundalul digital si fotografia bebelusului, nu ne mai ramane decat sa le prelucram impreuna. Editarea este una migalitoare si de durata, pentru ca rezultatul sa fie unul cat mai real.

Alege unul dintre pachetele noastre si vom crea impreuna o amintire speciala.

 

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

Imagine compusa digital

1 Comment

  1. […] inceput galeria lui Bogdan cu o fotografie compusa digital care credem ca se potriveste cu spiritul aventurier al […]

Comments are closed.

Luna Martie iti aduce un discount*de 5%  la oricare din pachetele foto.

Inscrie-te pentru a beneficia de discount

*Discount-ul este valabil 6 luni de la inscriere

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Littlesunshine will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.