Carduri cadou

De ce sa cumperi carduri cadou? Vrei sa faci o surpriza minunata unui cuplu de parinti fericiti? Ai o colega de munca care este insarcinata? O prietena apropiata urmeaza sa nasca?

Alege un card cadou si bucura-i cu o sedinta foto dedicata celebrarii noului membru al familiei lor.

Ce ai de facut? Alegi tipul de sedinta foto pe care doresti sa o daruiesti (poti alege dintre Maternity, Newborn sau una pentru copiii intre 6 si 12 luni), plateste-o, iar noi iti emitem un card pe care ei il vor folosi pentru a beneficia de sedinta foto pentru ei sau pentru bebelusul lor. Cardul va fi personalizat cu numele vostru dar si al persoanei care va beneficia de sedinta.

E atat de simplu sa faci un cadou deosebit!

Cei care le vor primi, nu trebuie decat sa se prezinte la noi in studio, cu aceste carduri cadou. Data sedintei cadou, se va stabili in prealabil dupa ce ce vom fi contactati. Atunci vom stabili si detaliile sedintei foto.

Suna-ne la 0724358814 sau scrie-ne la contact@littlesunshine.ro sau acceseaza direct pagina de contact aici. Contactandu-ne poti afla si mai multe detalii referitoare la rezervarea sedintei foto, modalitatea de plata sau locul in care avem studioul si felul in care ne desfasuram activitatea.

Daca nu esti inca convins ca o sedinta foto in studioul nostru profesionist este cadoul perfect, hai sa ne cunoastem si rasfoieste portofoliul nostru.

Ne gasesti  pe Facebook , Instagram , Pinterest , Google+  si Youtube 🙂

Carduri cadou sedinte foto maternitate, nou-nascuti si copii
Carduri cadou sedinte foto
Scroll to top