Importanta portofoliului pentru alegerea fotografului

 

Un portofoliu este ca o carte de vizita pentru un fotograf. Niciodata sa nu alegeti un fotograf inainte de a ii vedea macar cateva fotografii din portofoliu. Asa va puteti da seama daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca ceea ce ofera fotograful sau studioul este ceea ce si dumneavoastra cautati.

Tocmai de aceea, portofoliul Little Sunshine Studio este unul vast, mereu actualizat, in care veti gasi fotografii din toate categoriile. Ne mandrim cu munca noastra si vrem sa o vedeti si voi in toata splendoarea ei, pentru a va fi mai usor sa faceti o alegere.

Ce contine portofoliul Little Sunshine Studio?

Impartit in 4 categorii mari, pentru a gasi mai usor ceea ce cautati, portofoliul nostru este o carte de vizita si dumneavoastra puteti vedea o parte din munca noastra in imagini. Daca va intereseaza partea de maternitate, veti putea vedea o multime de sedinte foto de genul acesta. Urmeaza apoi portofoliul pentru nou nascuti, urmat indeaproape de cel pentru copii. Bineinteles, nu am uitat nici de sedintele foto diverse, care au un spatiu separate in portofoliul Little Sunshine Studio.

Va invitam sa faceti o incursiune prin portofoliul nostrum si sa va delectati – speram noi – cu pozele originale si frumoase, care suprind perfect frumusetea unui nou nascut sau ghiduseniile unui copil mai maricel.

Veti putea vedea costumele si decorurile cu care lucram, precum si idei de fotografii, astfel incat putem avea o discutie si sa ne spuneti cam ce anume v-ar placea, ce v-ar interesa pentru bebelusul vostru drag. Pentru ca scopul nostru este sa cream amintiri placute, care sa treaca de testul timpului.

Pentru ca cei mici se schimba atat de repede incat nici nu ne dam seama, va recomandam sa incercati sa imortalizati momentele speciale. O sedinta foto in primele zile de viata vă va aduce mereu aminte cum arată bebe când a aparut pe lume. O sedintă foto la primul Craciun va fi o amintire minunata pentru intreaga familie. O sedinta la implinirea primului an va fi memorabila, de asemenea.

Sedinta foto smash the cake

Punem pasiune in tot ceea ce facem si ne propunem sa aducem cat mai multe zambete pe fetele celor mici si ale voastre. Daca primele zambete vor incepe inca de la vizionarea portofoliului, veti sti ca ati facut alegerea corecta.

Scroll to top