Mini sesiunile foto – detalii si avantaje

Suntem mereu pe fuga si in contratimp. Nu ne ajunge timpul si nu stim cum sa ne mai impartim intre copii, casa si job. Totusi, nu am vrea sa ratam momentele importante din viata celor mici, mai ales cand cresc atat de repede. Mai mult de atat, nu doar ca nu vrem sa le ratam, dar ne-ar placea sa le imortalizam cumva, sa le avem in memorie pentru totdeauna.

Tocmai de aceea, este bine ca din cand in cand sa mai facem cate o sedinta foto profesionala. In urma unei astfel de sedinte foto, ramanem cu amintiri palpabile, calitatea si originalitatea fotografiilor fiind lucrul care ne face sa vrem sa avem cat mai multe astfel de amintiri.

Insa, atunci cand bebelusii sau copiii sunt mici, nu doar ca poate nu avem timpul necesar unei sedinte foto complete, dar nici ei nu au rabdarea necesara pentru a poza 2-3 ore. Cat sunt foarte mici, cea mai mare parte a timpului o vor dormi, dar cu cat cresc, cu atat creste si curiozitatea si copilul va avea din ce in ce mai putina rabdare.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ideea unei sedinte foto, ci sa optati pentru mini sesiuni foto. Acestea sunt mult mai rapide, fiind doar de 20-30 de minute, in care puteti aduna amintiri pretioase.

Ce avantaje au mini sesiunile foto?

  • Dureaza foarte putin, astfel ca pot fi strecurate cu usurinta si intr-o zi aglomerata.
  • Se pot face pe tematici diferite: Paste, Craciun, Mami si bebe, Bebe si Tati, Bunicii si bebe.
  • Fiind sesiuni scurte, ne axam pe fundaluri deosebite, specifice tematicii alese.
  • Desi sunt mai putine fotografii, calitatea lor este aceeasi si voi va veti bucura de amintiri minunate.
  • Tot datorita faptului ca sesiunea foto este mai scurta si sunt mai putine fotografii, timpul de asteptare pana le primiti este mult mai scurt.
  • Pretul fiind mai mic decat la o sedinta foto obisnuita, puteti face mai multe mini sesiuni foto intr-un an, astfel ca veti avea amintiri pretioase de la mai multe momente cheie din copilaria celui mic.
Mini Sesiune foto
Mini Sesiune foto

Orice ati alege, indiferent ca optati pentru sedinte foto complete sau mini sesiuni foto, noi va putem garanta ca le vom face cu aceeasi pasiune si acelasi profesionalism. Facem acest lucru cu drag, din dragoste pentru copii si pentru fotografie si dorim sa transmitem si mai departe pasiunea noastra, prin fotografii originale si de calitate superioara.

Scroll to top