“Smash the cake” Recomandari pentru sedinta de 1 an

Sesiunile “Smash the cake” sunt ocazia perfecta pentru a sarbatori ziua copilului si a avea fotografii amuzante in acelasi timp. Desi cele mai des intalnite sedinte sunt cele pentru varsta de 1 an, nu sunt excluse si alte varste. Cine spune ca numai la 1 an te poti distra cu baloane si tort? Cateva recomandari pentru ca sedinta foto “smash the cake” sa decurga minunat:

Tortul

Este foarte important ca glazura de pe tort sa fie una moale, pentru a permite copilului sa isi bage manutele in el. Poate fi comandat direct de la furnizorii de tort sau se poate face chiar si acasa dintr-un simplu pandispan ornat cu glazura colorata moale. Odata cu programarea sedintei foto veti primi un ghid atat cu o lista de furnizori cat si cu o reteta simpla de pandispan. Singurele culori care recomandam sa fie evitate sunt rosu si maro. Combinatia dintre ele si fata copilului nu dau cea mai placuta imagine 🙂 🙂 🙂 Dimensiunea tortului nu trebuie sa fie foarte mare si sa aiba un singur etaj. Pentru o estetica frumoasa recomandam ca tortul sa aiba si un mic topper cu cifra unu, literele “one” sau “unu” sau chiar numele copilului.

Decorul

Pentru pachetul foto standard “smash the cake” noi pregatim trei decoruri: unul simplu cu baloane colorate pe un fundal de lemn alb, al doilea este si cel in care se intampla joaca cu tortul si este un fundal colorat dintr-un perete de baloane asortate cu tortul. La sfarsit un fundal alb in care vom pune o cadita cu apa calda si spuma (spumant special pentru copii) si o ghirlanda de baloane. Culorile baloanelor din toate cele trei decoruri vor fi cele alese pentru tort.

Ce trebuie sa aduca parintii

– Apa pentru copil. Desi avem apa in studio, uneori bebelusul prefera sa bea din propriul recipient/pahar.
– Ceva de mancare, mai ales daca copilul are un an si va necesita lapte sau o gustare (fruct, biscuite, cereale, iaurt)
– Un prosop sau un finet pentru a sterge copilul dupa baita.
– Scutece de schimb
– Una sau doua jucarii zgomotoase pentru a atrage atentia copilului

Pe langa cele mentionate mai sus trebuie sa adaugam ca este foarte important ca programarea sedintei foto sa fie facuta la o ora potrivita pentru copil. Trebuie evitata programarea in timpul orei de somn sau a mesei

Acum nu mai trebuie decat sa faceti o programare!

Scroll to top