Sedinta foto de la 1 an

Implinirea varstei de 1 an merita sarbatorita cu o sedinta foto cu tort.

La aceasta varsta cei mai multi bebelusi stau singuri in picioare si chiar au facut primii pasi - singuri sau cu ajutor de la parinti. Este o etapa importanta in cresterea lui si o sedinta foto colorata si amuzanta este modalitatea perfecta de a va aminti de ea.

La o mare parte a intrebarilor primite de-a lungul timpului de la parinti am raspuns deja aici.

De ce recomandam parintilor sa programeze o sedinta foto la un an?

  • E o sedinta distractiva unde si bebelusul si parintii se simt bine si de ce nu, chiar si fotograful. Este sedinta la care se rade cel mai mult 🙂
  • Amintirile de la sedinta, cu siguranta vor fi subiect bun de conversatie cu familia si prietenii, iar fotografiile vor fi apreciate pe masura.
  • Ocazia perfecta pentru ca bebele sa exploreze fara restrictii bucata de tort din fata lui. Nu ne facem griji pentru mizerie, asa ca bebelusul are toata libertatea de a se juca cu tortul. Ce alta ocazie va mai avea sa faca asta?
  • Printarea fotografiilor sau chiar comandarea unui album, va fi darul perfect de la petrecerea oficiala - taierea motului sau ruperea turtei. Invitatii cu siguranta vor fi placut surprinsi sa vada fotografiile cu sarbatoritul si distractia cu tortul.

De ce ne plac noua aceste sedinte?

  • Dupa cum povesteam si mai sus, este una din cele mai amuzante sedinte foto. Mutritele si grimasele de pe fata bebeluslui cand incearca tortul fac deliciul sedintei.
  • Este important pentru noi sa daruim amintiri frumoase clientilor. Fiind asa o etapa importanta din viata bebelusului dar si a familiei lui - incheierea primului an - ne simtim onorati sa facem parte din acest moment si ca parintii ne-au ales pe noi pentru a celebra unul dintre momentele cele mai importante de crestere a bebelusului lor.
  • O mare parte din cei care vin la sedintele de 1 an, au fost fotografiati de noi cand aveau doar cateva zile de viata, la sedinta foto de nou-nascut. Informatiile relevante despre aceste sedinte le gasiti in pagina Sedinta foto nou-nascut. Este o adevarata placere sa vezi cum au crescut si ce trasaturi au pastrat sau ce schimbari au avut loc in acest prim an.

Cand trebuie programata sedinta?

  • Recomandam clientilor ca programarea sa fie facuta cu 2-3 luni inainte. Daca vor ca fotografiile sa fie gata sau se doreste si un album foto, este important ca sedinta sa aiba loc cu aproximativ o luna inainte. Atat procesarea/editarea fotografiilor cat si finalizarea unui album necesita timp.

Se poate face cadou o sedinta foto de 1 an?

  • Pentru toate tipurile de sedinte punem la dispozitie vouchere cadou. Acestea pot fi achizitionate in avans de un membru al familiei sau chiar prieteni si dat cadou familiei bebelusului.
  • La achitarea pachetului, se va primi un voucher in format fizic sau electronic (la alegerea cumparatorului) personalizat cu datele beneficiarului. Odata emis voucherul nu mai ramane decat sa fim contactati de familia bebelusului pentru a programa data si a stabili detaliile sedintei.

Pentru alegerea pachetului potrivit, se poate consulta pagina Smash the cake - Sedinta foto aniversare 1 an

Asteptam cu drag sa ne trimiteti intrebarile voastre pe adresa de mail contact@littlesunshine.ro  sau la telefon 0724358814.

 

Scroll to top