Siguranta in fotografierea nou-nascutului

Dupa cum se stie, bebelusii nou-nascuti trebuie sa fie tratati cu cea mai mare grija si atentie, mai ales in primele saptamani de viata cand sunt atat de fragili si depind intru totul de noi.

Dar, cand angajeaza un fotograf, nu toti parinti stiu ca trebuie sa verifice inaintea programarii unei sedinte foto de nou-nascut, daca fotograful ales de ei este unul experimentat in manipularea unui nou-nascut.

Problema pretului este, de obicei, o considerenta majora. Cu toate acestea, cred ca prima întrebare pe care parintii ar trebui sa o puna este: "Care este nivelul dvs. de experienta?" si "Sunteti instruit în a face fotografii in siguranta?".

Sfatul meu este ca  atunci cand angajati un fotograf, sa selectati numai pe cineva care sa va poata linisti si ale carui standarde profesionale sa demonstreze ca modul în care sedintele au loc sunt sigure pentru bebelus.

Ce inseamna aceasta instruire?

- Participarea la un curs de prim ajutor pentru copii;
- Participarea la cursuri de mentoring one-on-one, sau cursuri cu mai multi participanti;
- Efectuarea unui curs de puericultura la un centru autorizat;
- Pot fi cursuri sau vizualizarea materialelor on-line pentru lucrul in conditii de siguranta ale nou-nascutilor;
- Experienta personala ca si parinte.

Pentru noi siguranta copilului tau este prioritatea noastra numarul unu!
Si noi suntem parinti! Stim ce inseamna primul copil ( si chiar si al doilea 😀 ) sa ai in maini o minune atat de mica si fragila. Veti dori sa faceti totul pentru a o proteja deci este normal ca si atunci cand va incredinati bebelusului unei alte persoane sa aveti ca si prioritate siguranta acestuia.
Avem experienta necesara, atat ca parinti a doi copii ( absolut minuntati 😀 ) dar si ca fotograf profesionist - am participat la cursuri pentru fotografia de nou-nascut atat in grup, cat si individual cu fotografi de elita din Romania. In permanenta ne concentram pe a invata mai mult si ne pregatim prin cursuri si tutoriale on-line ale celor mai buni fotografi internationali.

In timpul sedintei, nu vom pozitiona bebelusul decat in posturile pe care acesta ni le permite. Studioul este mereu incalzit la o temperatura confortabila pentru micut, mai ales ca acesta va fi dezbracat pentru cea mai mare parte a timpului. Nou-nascutii nu isi pot regla foarte bine temperatura, asa ca acest aspect este unul foarte important. Folosim numai recuzita special creata de furnizori premium si copilul este supravegheat in permanenta si sustinut atunci cand este plasat in cosulete, sertare, patuturi.

Amintiti-va, atunci cand angajati un fotograf de nou-nascut, ca va puneti increderea deplina în acea persoana pentru a tine si ingriji copilul Dvs. si de aceea este foarte important sa va asigurati ca selectati un fotograf experimentat si care are ca prioritate, siguranta copilului dumneavoastra.

Scroll to top