Este decorul important la o sedinta foto de bebe?

Un bebelus apare in viata parintilor ca o binecuvantare. Vrem sa ne bucuram de fiecare clipa, sa imortalizam fiecare moment important, sa nu ratam nimic. Insa, oricat am vrea, nu putem pastra toate amintirile vii. Poate ne vom aminti perfect cum arata bebe cand l-am scos din spital, poate vom simti mirosul de bebelul de fiecare data cand ne vom uita la el. Insa – inevitabil – unele amintiri se vor estompa.
Si aici intervenim noi. Suntem aici sa va ajutam sa pastrati amintirile vii, prin sedintele foto dedicate bebelusilor. Vom incerca sa surprindem fiecare zambet, fiecare expresie. Vom incerca sa il surprindem pe bebe in toata splendoarea lui, urmand ca mai apoi sa va bucurati impreuna de amintirile vii, ori de cate ori vreti.

Stim cu totii cat de importante sunt siguranta, ambientul, aparatul, talentul si rabdarea fotografului. Insa suntem oare constienti cat de important este si decorul la o sedinta foto de bebelusi? Tocmai decorul transforma o sedinta foto in una profesionista.
Este foarte important ca bebe sa stea intr-un mediu curat si placut, sa fie relaxat, hranit si odihnit. Pentru a reusi sa facem cele mai bune poze, am creat decoruri originale, care sa ofere siguranta si efecte senzationale, in acelasi timp.
Orice poate fi folosit ca decor, atata timp cat este combinat cu gust si nu atrage atentia de la bebelus, care trebuie sa fie in centrul atentiei. Decorul este menit sa puna in evidenta puritatea, fragilitatea si frumusetea bebelusului, nu sa o acopere. Fie ca folosim cosulete, paturele de plus, flori, pernute, jucarii, decorul din fotografii le ofera acestora un plus de valoare, punandu-le in evidenta.


Desi nu sunt atat de naturale ca instantaneele surprinse in anumite momente, fotografiile de la o sedinta foto profesionala au un farmec aparte si constituie amintiri minunate pentru parinti si copii. Prin intermediul decorului si a costumelor ne straduim sa cream un spatiu cat mai aproape de natural, iar bebelusul sa se simta confortabil si sa fie in siguranta.
Iubim culorile si ne plac fotografiile vesele, in care mica vedeta sa iasa frumos in evidenta. Cu decorul potrivit, orice fotografie poate fi transformata in arta. Impreuna, putem crea magie si amintiri minunate, care sa dainuie intreaga viata. Orice bebelus ar trebui sa aiba parte de o sedinta foto profesionala, in care intreaga atentie sa fie concentrata pe el. Pentru ca orice bebelus e o minune.

Scroll to top