Mini sesiuni foto de nou-nascut

Pentru cei care vor doar cateva fotografii profesioniste cu nou-nascutul lor, oferim mini sesiuni foto.

  • Ce sunt aceste mini sesiuni foto?

Sunt sesiuni foto cu o durata de timp mai scurta (1 ora) si cu un numar mai redus de fotografii – 10

  • Ce include o mini sesiune foto?

O mini sesiune foto contine o ora in studioul nostru profesional, 10 fotografii editate cu nou-nascutul (fara fotografii de familie) si recuzita disponibila in studioul nostru.

  • Care este diferenta dintre o mini sesiune si o sesiune foto standard?

In primul rand timpul, care este mai redus si numarul de fotografii, mai mic la acest tip de sedinta decat la una standard. O alta diferenta este faptul ca in sesiunea mini, tocmai pentru a ne putea incadra in timpul mai scurt, nou-nascutul este infasat pe toata durata sedintei. Se va incepe cu un semi-wrap si fotografierea bebelusului pe beanbag si intr-un bol.

Urmeaza infasarea totala a nou-nascutului si asezarea acestuia in diverse piese de recuzita: galeata, patut, sertar si altele.

Trebuie mentionat ca la acest pachet nu se fac fotografii de familie, cu parintii ci doar cu nou-nascutul.

  • Cate setup-uri se fac?

La toate pachetele pe care le oferim, incercam sa avem cat mai multa diversitate in fotografii. Chiar daca nou-nascutul va fi pe toata durata sedintei infasat, diversitatea se poate crea prin multitudinea de recuzita e care o avem, wrapuri tricotate dar si din bumbac de culori variate, bentite, caciulite, bonete, recuzita din lemn si multe altele. De asemenea la diversitatea fotografiilor ajuta si unghiurile diferite din care bebelusul va fi fotografiat.

  • Se pot achizitiona servicii extra daca optam pentru mini sesiune?

Sigur ca se poate opta pentru orice serviciu extra, cum ar fi achizitionarea fotografiilor compuse digital, insa pentru asta este foarte important sa se specifice de la inceputul sedintei ce fotografii digitale v-ar placea, deoarece nou-nascutul trebuie fotografiat in anumite pozitii si din anumite unghiuri. Alte servicii extra pe care le puteti achizitiona sunt albume foto sau printuri pe panza “canvas”.

  • In cat timp vom primi fotografiile?

Avand in vedere ca numarul fotografiilor este mai mic si timpul in care parintii isi primesc fotografiile nou-nascutului se reduce. Durata este mentionata in contractul semnat inaintea sedintei foto.

  • Cand se fac fotografiile pentru o mini sesiune?

Toate sesiunile foto de nou-nascut, indiferent de pachetul ales, se fac in primele 14 zile de la nastere. Este foarte important ca sesiunea sa fie programata cat mai din timp, recomandat chiar din timpul sarcinii, pentru a va asigura ca gasiti un loc disponibil.

Scroll to top