Printarea fotografiilor

Mereu spunem clientilor cat de important este sa printeze fotografiile de familie, fie cele facute in studioul nostru foto fie instantaneele surprinse chiar de ei in vacante sau in viata de zi cu zi. Nimic nu se compara cu sentimentul de a rasfoi printr-un album cu fotografii sau a privi un tablou de familie atarnat in dormitor sau living.

Tablourile dau un aer de intimitate casei si personalizeaza spatiul in care sunt afisate. In iuresul vietii cotidiene, chiar si cateva secunde in care iti arunci o privire catre o fotografie emotionanta care iti readuce senzatiile traite in acel moment, poate fi ca o gura de aer proaspat ce iti revigoreaza puterile. De cate ori sunt stresata sau agitata, imi arunc o privire catre fotografiile de familie si parca viata capata alt sens si prioritatile revin la ordinea fireasca.

Joaca-te cu fotografiile si da frau liber creativitatii

Poti crea chiar si un perete special pentru a atarna fotografiile preferate. Pentru a fi mai distractiv, ramele pot avea dimensiuni diferite si aranjate inegal. In mijloc poti plasa fotografia de familie preferata, printata intr-o dimensiune mai mare decat restul.

Infrumuseteaza camera copilului

Si peretele din camera copilului este un loc bun pentru a atarna cateva fotografii cu acesta. Fotografiile primite de la sedinta foto de nou-nascut sunt perfecte pentru un astfel de perete. Va fi punctul de atractie al camerei si cand va creste, copilul sigur va aprecia sa-si regaseasca imaginile de cand era bebelus.

Living-ul

Peretele din living/sufragerie de deasupra canapelei este de asemenea un loc bun de a expune o fotografie draga voua, printata in format mare, cu familia voastra. Sigur va atrage privirile oaspetilor.

Este important insa ca printurile sa aiba o calitate superioara si fotografia aleasa pentru printare sa aiba o rezolutie cat mai mare, mai ales daca dimensiunea printata este una mare. Pentru comenzile clientilor nostri, am ales furnizori ce folosesc materiale si echipamente de calitate superioara.

Serviciile pe care le oferim sunt:

Albume foto

Oferta standard este pentru o dimensiune a albumului de 20 x 20 cm, cu 20 de file. Coperta este din material textil si pretul esre de 450 lei. In functie de preferintele clientului (dimensiune mai mare, un alt numar de pagini sau material diferit pentru copeta) se poate face o oferta personalizata. Albumele foto sunt printate pe hartie mata (raster) de inalta calitate pe care le poti atinge fara grija ca vor ramane amprente pe pagina. Exemplu album

Tablouri canvas

Acestea sunt tratate impotriva ingalbenirii, decolorarii, radiatilor UV si sunt rezistente la apa, pentru a rezista cat mai mult in timp. Oferta standard este pentru dimensiunea de 50 x 70 cm, pe sasiu de lemn cu agatatoare, printate pe bumbac de calitate superioara. Pretul este de 190 lei. Atat pentru printarea albumelor cat si pentru tablourile canvas, folosim doar fotografii de la sesiunile foto din studioul nostru. Asa putem fi siguri ca rezolutia si calitatea fotografiei sunt cele mai bune iar rezultatului final este pe masura asteptarilor.

Daca nu ai programat inca o sedinta foto, arunca o privire la serviciile foto pe care le oferim.

Scroll to top