Sedinta foto cu tort

Yummy! Suna delicios, nu?
Chiar este 🙂
Cui nu i-ar placea putina distractie cu baloane , sa se scufunde intr-un tort si la final o baita cu bule?
Sedinta foto cu tort, numita si smash the cake, se face in principiu in jurul varstei de 1 an. Bineinteles ca nici mai tarziu nu este interzis. Distractia nu are varsta, asa ca daca nu ati reusit sa faceti o astfel de sedinta cand bebe avea 1 an, se poate organiza si mai tarziu.

Care este secretul unei sedinte foto cu tort reusite?

Am adunat cateva tips & tricks:

Alegerea orei potrivite

Este foarte important ca bebelusul sa fie voios si sa aiba energie la sedinta. Pentru asta sedinta foto trebuie facuta intre ora mesei si cea de somn. Daca ii va fi somn, sedinta nu se va putea desfasura in cele mai bune conditii. Cui i-ar placea sa stea la poze cand nu si-a facut somnul? Mai ales ca perioadele de somn sunt atat de importante pentru cresterea si dezvoltarea bebelusului. Ora mesei este de asemenea de evitat. Cu burtica goala bebe nu va fi unul foarte cooperant.

Aducerea unei gustari

Chiar daca a fost ora mesei, este intotdeauna mai bine sa fii pregatit pentru orice situatie. Daca bebe este obisnuit sa primeasca cate o gustare intre mese, avand in vedere ca sedinta poate dura chiar si doua ore (depinde cat de repede se acomodeaza bebelusul in studio) cel mai probabil acesta va cere ceva de rontait. Gustarile pot fi utile si in cazul bebelusilor care sunt mai sfiosi cand vine vorba de tort. Indiferent de gustarea adusa, o bucatica pusa in tort poate atrage copilul pentru a baga manuta in tort.

Jucaria preferata

Este normal ca la intrarea in studio, copilul sa fie mai timid. Este un mediu nou cu persoane pe care nu le-a mai intalnit. Jucaria preferata il poate ajuta sa se simta mai confortabil. In plus ne va fi de ajutor pentru a-i atrage atentia in timpul sedintei foto, astfel incat privirea bebelusului sa fie indreptata catre camera.

Recipientul de apa al bebelusului

Desi in studio punem la dispozitie sticle de apa atat plata cat si minerala, este mult mai practic si mai usor ca la nevoie, bebe sa bea apa din recipientul cu care este obisnui acasa. De foarte multe ori s-a intamplat ca bebe sa refuze sa bea din altceva decat din sticla sau biberonul sau preferat.

Schimburi curate

Indiferent de pachetul ales (cu sau fara fundalul cu cadita) pampersii se vor murdari de la tort si bebe va trebui sters sau chiar spalat si schimbat cu scutece noi.

Aducerea unui prosop

Ca si in cazul scutecelor, indiferent de pachet, daca bebe va trebui sa fie un pic spalat veti avea nevoie de un prosop. Noi avem prosoape special pastrate pentru aceste sedinte, spalate cu detergent pentru piele sensibila, dupa fiecare folosire. Odata insa cu problemele create de virusul Covid-19, recomandam parintilor, pentru o mai mare siguranta sa aduca la ei si un prosop mare.

Mai multe raspunsuri la intrebarile clientilor sunt in articolele Sedinta foto aniversara de 1 an si "Smash the cake" Recomandari pentru sedinta de 1 an.

Daca totusi mai ai intrebari la care nu ai gasit inca raspuns pe blogul nostru, contacteaza-ne la numarul de telefon 0724358814 sau pe adresa de mail contact@littlesunshine.ro si iti raspundem cu mare drag.

Scroll to top